• Advies en ontwerpen

  Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing voor service en onderhoud? Uiteraard kunnen we je een voorstel doen voor onderhoud of om bestaande systemen aan te passen en te verbeteren. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 • Opstellen en koppelen

  Hoofdverdelers, maar soms ook onderverdelers, zijn vaak te groot om in zijn geheel te vervoeren. Onze servicemonteurs hebben veel ervaring met het op locatie opstellen en koppelen van deze grote verdelers. De bedrijfsbussen van Eltechna zijn gevuld met alle benodigde gereedschappen en materialen om jouw verdeler op locatie te koppelen en klaar te maken voor gebruik.

 • Modificaties

  Tijden veranderen. Dat geldt ook voor schakel- en verdeelinrichtingen. Vaak is modificatie van een bestaande verdeler voldoende om hem aan te passen aan een nieuwe situatie. Wij helpen je graag, niet alleen met de modificatie van de bestaande verdeler, maar ook met de opname op locatie en een passend advies.

 • Onderhoud

  Betrouwbare energievoorziening is een eerste vereiste voor de voortgang van je bedrijf. Om problemen met de energievoorziening te voorkomen moeten verdelers regelmatig onderhouden worden. Onze servicemonteurs hebben veel ervaring met het onderhouden van verdelers en kunnen dit onderhoud voor u uitvoeren. Neem gerust contact op met één van onze collega’s voor meer informatie.